Hoppa till huvudinnehåll
Pizza

Blandkost

Feca

Har en stor veganmeny med flera pastarätter och pizzor samt caesarsallad, några förrätter och två efterrätter.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Fuskkött Pizza Sallad Tofu

INFORMATION

Torkel Knutssonsgatan 35, 118 49, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.321011, 18.060963

Torkel Knutssonsgatan 35, 118 49, Stockholm

Recensioner

observera att de inte bara har pizza utan även pasta rätter.
Lokalen verkade mysig även om jag satte mig på uteplatsen, och beställde en vegan piccante. Tog lite tid, men sallad och bröd till bordet, bra service kvalite och pizzan är tunn men mycket god, jag skulle vilja ha större diamaeter på den men behållen tjocklek. Degen var i min smak mycket godare än på de andra pizzeriorna på Söder, jag kan tänka mig komma tillbaka hitt ofta.

Den veganska taco-pizzan får 7 av 10 bananer.

Älskar detta ställe! Mysig lokal och stämning, trevlig personal och otroligt god pizza. Mer restaurangkänsla än pizzeria, känns italienskt. Har även en god chokladpanacotta (även glass, men inte smakat).

Vi käkade vegetarisk pizza och tyckte alla att det var supergott! Trevlig personal och mysigt ställe. Vi kommer garanterat tillbaks för att testa veganpizza nästa gång! Kul att det fanns en Veganmeny! Framsteg! :)

Gick hit med sambon och svärmor för ett par veckor sen. HELT UNDERBAR pasta med vegansk scampi (Gambero)! De andra var också mycket nöjda med sin mat. Pannacottan var väldigt liten för att vara så dyr, men god. Lite konstigt bara att behöva jaga fatt på en servitör för att få beställa efterrätt, vi satt jättelänge och förväntade oss att någon skulle fråga om vi ville beställa något mer. Enda önskemålet jag har är ekologiska råvaror. Och att de skulle ha öppet redan runt 11-12 så att jag kunde äta lunch där!

Har inte förstått varför stället tokhyllas av flera. Jag beställde en pastarätt och det var bland det tråkigaste jag ätit. Råvarorna verkade inte bra och smaken var inget speciellt. Kommer inte gå dit igen.

Supernöjd!!! Gillar inte "hälso-mat" som man får på de flesta ställen som serverar veganskt, så var sjukt nice att få vitlöksbröd och pasta som alla andra och slippa äta nån ledsen linssallad.

Helt okej standard för att vara en lättsam kvarterskrog. Däremot inte något första-dejten-material om man säger så. Carbonaran var god men inget mästerverk. Uppskattas ändå att de erbjuder en sådan bred meny.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Feca

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.