Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

Falafelhuset

Billigt falafeställe i centrala Linköping.Erbjuder falafel i pitabröd, falafelrullar och falafeltallrikar.De har en tahinibaserad sås som är ägg- och mjölkfri.En falafelrulle inklusive dryck kostar 39:-.

Vegansk restaurang.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Falafel
Snabbmat

INFORMATION

S:T Larsgatan 31 C, 582 24, Linköping
Tillgänglighetsanpassad

58.4095247, 15.625065

S:T Larsgatan 31 C, 582 24, Linköping

Recensioner

Bästa falafeln jag ätit norr om Skåne.
Tillbehören ligger bakom en glasdisk, vilket gör att man kan se att råvarorna är fräscha.Personalen är trevlig och falafelrullen som jag åt är lika god och nästan lika billig som de man finner i Malmö.

Riktigt bra och prisvärd falafel. Trevliga tillbehör så som inlagda grönsaker, aleppopeppar och färsk persilja istället för den "vanliga" kombon isbergssallad och tomat som man tyvärr ofta får i Linköping. Personalen är trevlig och hjälpsam. Rekommenderas!

Mycket god och prisvärd falafel! Trevligt bemötande.

Trevligt litet ställe vid Trädgårdstorget som har jättegod falafel till bra pris! Mitt favorit ställe med trevlig personal

Jag älskade det här stället fram tills jag insåg att vissa bland personalen inte byter handskar NÅGONSIN. En kille samlade pant och brickor från borden (en stor mängd av panten tog han ut ur soptunnan för att källsortera samt så han slapp byta sopsäck) och direkt efter beställde jag en falafelrulle som han började komponera ihop. Jag stannade honom direkt och bad honom byta handskar då jag såg honom gräva bland soporna efter pant.
Han förstod vad jag menade och bytte handskar. Dock bytte han inte ut brödet som han hann ta fram innan han började fylla brödet med annat. Något jag tycker var rätt otrevligt. Svensk som jag är tänkte jag väl att det inte var det största problemet jag stött på men jag kommer inte beställa mat av den killen igen. Skäggig kille som inte pratar så mycket men som oftast plockar med maten.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Falafelhuset

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.