Hoppa till huvudinnehåll
Nour El-Rafai och Moa Svan skojar och har kul.

Vegetariskt

Falafelbaren Hornsgatan

Stockholms första falafelbar där de flesta rätter är veganska. Här serveras falafel som friteras på beställning och ackompanjeras av syrad rödkål, tomatgurka, pickles och tahini. Tar man den som sallad är den dessutom helt glutenfri. Serverar även fool, en klassisk mellanösternrätt.

Erbjuder hemkörning.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Falafel Sallad
Libanesiskt

INFORMATION

Hornsgatan 39, 118 49, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3184806, 18.0596426

Hornsgatan 39, 118 49, Stockholm

Recensioner

Dessutom finns det flera fantastiska hemmagjorda såser (mango, koriander/lime, etc.) på borden.

Har knappt ätit falafel sen jag bodde i Malmö, mycket för att utbudet och priserna i Stockholm lämnat mycket att önska. Nu finns i alla fall utbudet. :) Och man får nog börja acceptera att de låga priserna i Malmö ofta beror på viss uppfinningsrikedom vad gäller skatteplanering… Så väldigt välkommet ställe. Gott var det med. Och fint att bestämma helt själv över mängden/styrkan i såserna!

Verkligen inte värt priset, inte speciellt gott och när jag beställer pommes till vill jag ha mer en ett fåtal. Destuom att använda Zettel och trådlöst nätverk i central Stockholm för kreditkort överföring. Jag är säker på att någon kommer att ångra det en dag. MiM attacker och agresiva fakade accesspunkter kräver inte direkt mycket.

fast såserna var fantastiska.

Otroligt gott. Väldigt prisvärt. Mycket trevligt bemötande. Gott kaffe har dom också.

Testa fool/fava soppan. Underbar!!

Jag blev glatt överraskad när jag var där idag. Har hört lite olika betyg från vänner och bekanta. Men jag tycker att falafeln var supergod. Priset (60 kr för en liten falafel i pita) går givetvis inte att jämföra med kebab-haken i samma område. Men personligen passade portionens storlek mig perfekt. Tahinisåsen är dessutom det som gör en kebab eller falafel för mig. Och något som är svårt att få på andra falafelresturanger i Stockholm. Vi åt också sötpotatis-pommes till. De var smått fantastiska. 

Bästa stället i stan

Sååå gott! Helvegetarisk restaurang och det mesta är veganskt. Falafelsalladen är verkligen en smakupplevelse och det finns veganska sötsaker också, (något som ju är en raritet i stan), ex karamelliserade äpplen och baklava. Ofta fullt under lunchruschen men det är bara för att det är så ofantligt gott.

Det här eminenta stället kommer även att öppna på Ringvägen 127 för de som inte visste det! Dessutom kommer de enligt uppgift ifrån ägaren även sälja vegansk kebab. :-) Får se om de även kommer att ha t ex tofeta på menyn, men jag föreslog det iafs. Hoppas. 

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Falafelbaren Hornsgatan

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.