Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

Cumin Club

Indier vars rätter utgår från det klassiska indiska köket med inspiration från både Indien och Bangladesh och med särskilt fokus på maten från östra Bengalen.

Erbjuder ett veganskt lunchalternativ varje dag. Har dock inte veganskt naanbröd – men till den veganska thalin får en chapatibröd, vilket är veganskt. 

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Indiska rätter Indiskt
Indiskt

INFORMATION

Södermannagatan 43, 116 40, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3097627, 18.0825332

Södermannagatan 43, 116 40, Stockholm

Recensioner

Åt deras Kofte idag till lunch, var helt ok. Inget veganskt naan tyvärr, men såg precis på menyn att de har chapatibröd (veganskt) till den veganska thalin under middagen, trevligt! Fanns f ö v friterad lök på salladsbuffén, den var sjukt god!

Var det utsatt som veganskt eller antar du bara, eftersom det inte används oveganska saker i bakningen. Nu borde chapati vara veganskt men det förekommer tyvärr att restauranger steker brödet i ghee (smör) så jag skulle fråga en gång extra om de inte medvetet säger att det är veganskt..

Thalin stod utmärkt som vegansk på menyn så jag förutsätter att hela rätten är det. Skadar ju aldrig att fråga en extra gång dock, absolut. Speciellt inte när det är ett ställe som relativt nyligen verkar ha börjat med veganska alternativ. 

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Cumin Club

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.