Hoppa till huvudinnehåll
sid1fronthus_ny2

Blandkost

Crêperi & Logi

En liten restaurang på Adelsgatan i Visby, där man kan få en vegansk galette om sommaren. På vintern gör man bäst i att ringa en stund före besöket, så att de hinner ordna en smet tills du kommer. Något dyr prisklass, men väl värt ett besök. Miljön är jättemysig, med mycket vintage, vackra möbler och finporslin.
Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
galette
AmerikansktFransktHusman

INFORMATION

Wallérs Plats 3, 62156, Visby
Tillgänglighetsanpassad

57.6400869, 18.2961261

Wallérs Plats 3, 62156, Visby

Recensioner

Det som väger ner ett stycke är att det inte finns ett veganskt alternativ på menyn. Dock så är personalen fantastisk och jag har fått båda mat- och efterrättscrepe som varit helt makalös. Underskatta inte mättnadsfaktorn!
Rekommenderas varmt trots de höga priserna!

Gick dit vid lunchtid utan att ha ringt i förväg, och de fixade utan problem en jättefin galette med lite allt möjligt på - soltorkade tomater, avokado, rödbetor, solrosfrön, oliver, tomat, ruccola…). De hade full koll på vad vegan var, och frågade till och med den kontroversiella frågan om jag åt honung (vilket jag inte gör). Jag betalade 115 kronor för en enorm galette samt cider, vilket jag tycker är helt rimligt (det är ju inget sunkigt lunchhak utan ett riktigt fint litet ställe, dessutom gjorde jag ju en specialbeställning). Hade gärna provat en crêpe till efterrätt, men det blev lite för mycket till lunch ;) Rekommenderas varmt!

Nu finns den veganska matgaletten på menyn =) Och väldigt gott var det!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Crêperi & Logi

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.