Hoppa till huvudinnehåll
Växtbaserad burgare i restaurangmiljö

Vegetariskt

Chutney

Chutney öppnade 1987, vilket gör det till en av Stockholms äldsta vegetariska restauranger. 

De har både dagens/kvällens rätt, en à la carte-meny och fika. De veganska alternativen är tydligt markerade.

Dagens/kvällens rätt är det billigare alternativet om man vill äta mat. Det är alltid fyra rätter, varav minst två, men oftast fler, brukar vara veganska. Ofta består de av grytor och biffar. Bröd, sallad och kaffe eller te ingår.

På à la carte-menyn finns lite dyrare rätter, till exempel hamburgare med klyftpotatis, tzayspett samt en rätt med tre sorters tofu.

Bland bakverken finns bland annat paj, mjuka kakor, chokladbollar och raw bakverk.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

Måndag11:00–22:00
Tisdag11:00–22:00
Onsdag11:00–22:00
Torsdag11:00–22:00
Fredag11:00–22:00
Lördag11:00–22:00
Söndag11:00–21:00

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Biffar Dessert och sötsaker Fuskkött Gryta Hamburgare Tofu Tzayspett Wok
IndisktLibanesiskt

INFORMATION

Katarina Bangata 19, 116 39, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.310057, 18.0853063

Katarina Bangata 19, 116 39, Stockholm

Recensioner

Helvegetarisk restaurang med massor av veganska alternativ tydligt utmärkta på menyn. Ofta är hela lunchmenyn vegan. Har även flera desserter vilket är svåråtkomligt i stan. Ganska stor skillnad på lunchmenyn och a la carte menyn som är betydligt lyxigare.

Fantastiskt bra fika! Veganbollarna är toppen.

Lunch/middagsmenyn för 99kr, bra pris för en sån rejäl portion. Jag som gärna tar en extra portion gör det aldrig på Chutney. Finns två stora toaletter och flera sittplatser vilket är ett plus. Fikat är lite överpris för min smak, men ändå värt. Verkligen inte tillgänglighetsanpassat.

Superbra god mat med flera veganska rätter. Deras stående rätter är roligare än dagens. Mysig inredning och bra personal. Vissa tider lite knökat med folk (för att det är så bra...).

Mitt favoritställe bland veganska restauranger. Det är prisvärt och det finns massor att välja på. Trevlig personal och gästerna uppmanas att hämta mer mat om de inte blir mätta :-) MUMS!

Alltid väldigt god mat, och mysig, enkel och hemtrevlig lokal. Favorit! Är ofta fullt så boka bord om ni vill vara säkra på att få plats. Vissa tider på dagen serveras inte alla rätterna på menytavlan.

Älskar att de är så vegan vänliga och att utbudet är stort. Skulle dock gilla om de kunde expandera då det alltid är fullt. Deras burgare är något alla kan tycka om (vegansk) och deras curry grytor är att dö för.

Min nya favorit sedan Govindas på Fridhemsplan stängde; fullkomligt älskar att hänga där i timmar med en vän eller två för njutbar mat och trevliga samtal. Älskar att det mesta är naturligt veganskt, och att man kan dricka deras ljuvliga te (inkluderat i priset) direkt med måltiden. Personalen är alltid trevlig och priserna schyssta. Portionerna är generösa så tips: ta med en matlåda!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Chutney

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.