Hoppa till huvudinnehåll
img_0325

Blandkost

Cantina Real

Cantina Real är en latinamerikansk restaurang med traditionella rätter i en modern tappning, Cocina Nuevo Latino.Det finns två veganska tofubaserade mellanrätter:-Marinerad tofu på sjögrässallad,med veganmajonäs och alger-Liten energisallad toppad med ingefärsmarineradtofu, jordgubbe och friterade algerDe har även veganska kroppkakor med sojakött, som dock i orginalversionen serveras i en rätt med fetaost och kokt ägg.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:

INFORMATION

Lindvallsgatan 11, 117 36, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3164325, 18.0279401

Lindvallsgatan 11, 117 36, Stockholm

Recensioner

Väldigt trevligt ställe (även om jag sörjer Skåls död och punkspelningarna i källaren) med livlig och kändistät uteservering. Nachosarna var fantastiskt goda lika så var energisalladen. Men Tofu-tacon var lite torr tyckte mitt sällskap. Skulle gärna se en het sås på den veganska tacon då veganupplevelsen blir helt utan hetta tyvärr.
De har också ett trevligt ölsortiment men skall framför allt ha beröm för att serverar Club Mate för de vuxna som inte vill tvingas välja mellan läsk eller alkohol. 

Verkade bra på menyn men var en stor besvikelse. Vegan-tacon var torftig och alldeles för dyr om en tänker på vad en fick (tre tuggor sammanlagt). Kände mej rånad.

Håller med Erine Kahlo om tacosen. Det var märkligt bröd, torrt och inte så spännande. Bra med tofurätt, men måste göras roligare. Fint ställe i övrigt dock.

Väldigt mysig miljö men när jag var där råkade jag få ut en taco fylld med gris istället för en med tofu och det enda som gjorde att jag inte råkade tugga var att det var en klick gräddfil på som jag påpekade. Små portioner och lite kaxig personal. Men kul med club mate och krogmiljö.

Litet mat för mycket pengar. Väldigt växlande kvalitet. Menyn byts ut efter ett tag och så även de veganrätter man erbjuder. Som bäst litet men mycket smak. Servicens kvalitet varierar också, från hyfsad till skandalöst dålig.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Cantina Real

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.