Hoppa till huvudinnehåll
img_0459

Blandkost

Calexico (Debaser Hornstull)

Mexikansk mat med i alla fall en större varmrätt som är vegan. Se bild för sommaren 2013:ns veganburrito. Den är väldigt mättande och god. Deras guacamole är bland det bästa jag ätit så den rekommenderas varmt. Finns också mindre soft tortillias som verkar vara vegan. Lite dyrare uteställe med både inne och uteservering samt konsertlokal precis brevid. Går ej att boka bord utomhus.

Från hemsidan:

Välkomna till Calexico’s! En mexikansk bar & restaurang, belägen på Hornstulls Strand 4 på Södermalm. Kökschef Mike Galvin och team Debaser har komponerat en hetlevrad meny som både innehåller nyskapande mexikanska rätter anno 2013, och klassiska mexikanska rätter och tillbehör med rätt styrka och kärlek. Majs och vetetortillias bakas med varsam hand på plats och vi jobbar med delvis ekologiska produkter och merparten svenskt kött. Calexico´s är också en bar med ett mycket gediget Tequilasortiment, massor av Margaritas och andra tequiladrinkar samt ett initierat öl- och vinutbud. Bland annat finns en specialimporterad Mexikansk öl, och vi kommer alltid ha en kran öppen för månadens gästöl.

Personalen är trevlig och hjälper till med frågor om innehåll eller om man vill göra någon rätt vegetarisk. Men direkt från menyn så har de tre veganska rätter: • Guacamole med Nachos • Burrito de la paz • El hombre piña

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
nachos burrito
Mexikanskt

INFORMATION

Hornstulls Strand 4, 11739, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3148909, 18.031219

Hornstulls Strand 4, 11739, Stockholm

Recensioner

Varning för nachosen som är friterade i samma olja som kycklingen och alltså kan innehålla kycklingbitar erkänner personalen. Men väldigt god guacamole, mysigt ställe och kul med kannor sangria till bordet. Har vegansk burrito.

Beställde vego, fick kött. Fick ny rätt, men det var inte den jag ursprungligen beställt.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Calexico (Debaser Hornstull)

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.