Hoppa till huvudinnehåll
miljöbild på kafé eller restaurang

Blandkost

Café Miró

Kafé som satsar på ekologiskt och närodlat. Några veganska alternativ finns på menyn, vilka rätter det är ändras då och då eftersom kaféet kör på varor efter säsong. Under lunchtid serveras en buffé för 99 kr med sex-tio rätter varav det mest är veganskt, inkl efterrätt och kaffe/te. Välskyltat och trevlig service. De säljer även raw food-glass. Bönburgare, bärpaj, rawglass, rawbars, chokladtårta, raw frukttårta, semlor, kakor, vaniljsås, chokladbollar, toast med hummus och mango, soppa, smoothie, soja- och havremjölk, sallad. Utbudet varierar. Café Miró är beläget i Kristianstads regionmuseum, där alla går in gratis. Kartan visar tyvärr lite fel och kaféet ligger vid Stora torg.
Kafé
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Biffar Dessert och sötsaker Korv Macka Sallad Soppa
SvensktBlandatLunch

INFORMATION

Stora torg, 291 32, Kristianstad
Tillgänglighetsanpassad

56.031993, 14.15594

Stora torg, 291 32, Kristianstad

Recensioner

Åt deras lunchbuffé idag och den var mycket bra. Det verkade som att mycket var ekologiskt och för dagen var alla olika sallader, röror, mos och soppa veganskt utom en fiskrätt som stod för sig själv. Skönt med ett ställe där köttnormen är omvänd. Någon kikärtsröra, sallad med egengjord veganmajo, veganbiffar, hemgjorda mackor, smulpaj med vispad koksgrädde till efterrätt och mer. Överraskad över hur goda de olika sakerna var, det var bara ett rotfruktsmos som var helt ok. Det andra var riktigt smakrikt och kändes genomtänkt! En buffe som kan vända vilken köttis som helst. 99kr är billigt för smakerna, intresset och om det faktiskt är ekologiska ingredienser. Mycket trevlig service. 5/5!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Café Miró

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.