Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk korvmeny och milkshakes

Veganskt

Café Delivore

Kafé i samma lokal som Goodstore. De har några maträtter, mackor, sallader, milkshakes och fika. På helgerna finns en brunchtallrik. De är kontantfria och tar både kort och Swish.

Vegansk restaurang.

Kafé
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Fuskkött Lasagne Macka Milkshake Sallad Tofu

INFORMATION

Åsögatan 116, 116 24, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3129591, 18.0750643

Åsögatan 116, 116 24, Stockholm

Recensioner

Är det inte positivt menar du? Den länkade artikeln nämner inget direkt negativt, bara personer som inte verkar vilja hänga med utvecklingen (det kommer alltid finnas när nya och bättre tekniker konkurrerar ut gamla) och kanske något fall där Sverige fortfarande ligger efter men där det redan finns standardiserade lösningar som är på gång här också.

Nämen fy för dessa turister som kommer hit utan att ens bemöda sig med att först skaffa Swish! Eller?
Nej, jag tycker inte att utvecklingen är ett dugg uppmuntrande.. och uppenbarligen är inte heller skribenten odelat positiv, för han använder ord som "kontantlöst" och "världsfrånvänt". Själv är jag rädd om min frihet, och då önskar jag i så fall fler betalningssätt, inte färre. Jag var nyss i Helsingfors och Sankt Petersburg. Inga problem någonstans att betala kontant. Men här i Sverige är det tydligen panik som gäller i samband med cash.
Aja, fortsätt dricka Kool-Aid ni som vill.. Läste nyligen en artikel i the Guardian om Sveriges syn på kontanter, och i kommentarsfältet var det en del kritik, bl a beskrevs svenskarna som "docile sheep". Måste erkänna att det ligger något i det.

Swish? Det finns ju helt vanliga kort som funkar både i Sverige och i andra länder, och bitcoin eller andra liknande valutor lär också bara bli större, även om det inte slagit så stort i just Sverige än. Med tanke på rånrisk, kostnader och andra praktiska problem med kontanthantering så läser jag fortfarande inga motargument som väger starkare. Du med flera säger bara att andra är får m.m. utan några egentliga argument.

Skulle föredra att animaliefria produkter kallades vid sitt rätta namn, dvs vegetarisk. Veganska är det endast om produkten inte heller innehåller t.ex. honung och inte heller är testad på djur.
Mjölk och ägg är och kommer alltid vara animalier och därför inte vegetariska. Därav prefixen lakto och ovo. Ex: en omelett är inte vegetarisk.
Folk som äter helt växtbaserat men ikläder sig skinn/läder/ull/dun/silke är inte veganer. Inte heller om man besöker djurparker, rider på elefanter, simmar med delfiner eller på annat sätt utnyttjar djur.

Jag är osäker på varför du lägger den kommentaren här. Är det något i Delivores utbud som inte är veganskt?

Maten jag ätit här har varit god men oreoshaken kändes som en besvikelse då jag druckit godare hemmagjord.

Jag försökte svara på en kommentar i mobilen men det gick inte, apropå veganer, vad ska man säga om man lagt om sin livsstil och provar något nytt t ex vegansk kost och handlar miljövänligt men ändå råkar ha kläder som inte är miljövänliga eller rättvisemärkta... Klaga på dom i stället om du är bättre själv och motivera varför det är fel. Jag har varit (vegan) säkert 15 år, typ äter veganskt och handlar ekologiskt och så, men har kanske inte hunnit köpa vegansk kläder eller hittar exakt det som passar mig, men om folk frågar varför man äter grönsaker i stället för kött så brukar jag säga att jag är vegan, är det fel?

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Café Delivore

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.