Hoppa till huvudinnehåll
Bananas Uteservering

Blandkost

Bistro Bananas

Napoletansk pizzeria som förutom två veganska pizzor har flertalet veganska förrätter, två huvudrätter samt dessert på menyn. 

Erbjuder hemkörning via Foodora.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Italienskt

INFORMATION

Skånegatan 47, 11637, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

Recensioner

Har ätit deras veganska pizza ett flertalet gånger och är alltid nöjd! Det är en klassisk stenungsbakad pizza Marinara, alltså ungefär som en Margherita fast utan ost (endast tomatsås, vitlök, basilika). Väldigt enkel men oerhört gott, särskilt om man gillar pizza som den (nästan) smakar i södra Italien. Brukar be om att få lite ruccula ovanpå pizzan men det går säkert att lägga till andra grönsaker också.
Trevlig personal och lagom balans mellan mysig och hipp atmosfär!

Extremt nice ställe på alla sätt! Intressant lokal som också är mysig, skön fin stämning samt oerhört trevlig personal. Marinaran var otroligt god! Valde till färska champinjoner och det smakade riktigt bra. 

Just nu erbjuder de även en ny vegansk ost på pizzorna, dock får man fråga om den då den inte verkar stå på menyn. Muncheese heter den och finns både cashewnöts-baserad och nötfri. Väldigt passande till just denna typ av pizza.
Efter många besök känns det som att detta ställe blir stadigt allt bättre. Har inte stött på någon pizza som är så lik autentisk napolitansk pizza utanför Neapel som Bananas. Kanske inte riktigt för den som gillar sin pizza mer "amerikansk/försvenskad" (deras ost, Muncheese, är t.ex. mera krämig som färskost). Pizzan med Taggiasche-oliver, kapris och veganost var kanske den godaste jag ätit. Den var även täckt med ett spännande vitlöksbröds-smul.

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Bistro Bananas

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.