Hoppa till huvudinnehåll
Interiör restuarangen

Blandkost

Babajan

Babajan är en vegan-vänlig blandkost-restaurang och bar på Södermalm i Stockholm. De serverar världens mat på sitt eget sätt med ekologiska råvaror som bas. Här hittar man veganska förrätter, mumsiga huvudrätter, och till och med smarriga veganska efterrätter, samt spännande drinkar.
Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Dessert och sötsaker Gryta Indiska rätter Soppa Tofu
Blandat

INFORMATION

Katarina Bangata 75, 116 42, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad
Hund välkommen

59.308485, 18.089605

Katarina Bangata 75, 116 42, Stockholm

Recensioner

Ytterst trevligt ställe, med bra och kunnig personal.

Bland det godaste jag har ätit o druckit! Trevlig miljö o trevlig personal.

Tycker inte stället har en särskilt bra hand om tofun, t.ex. i moamben, den känns otilllagad och tärnad direkt från paketet. Thalin är dock grym, och stället är trevligt!

Stans godaste vegandessert - kokosglass med varma rabarber och karamelliserade nötter. Massor av alternativ som är tydligt markerade på menyn och mysig miljö. Gott!!

Extremt fin thali idag. Ätit några middagar här och alltid tyckt det är en aning dyrt (185:-). Dock är det helt klart värt det, vilket speciellt påvisades idag. Två av rörorna var något rökiga till smaken vilket verkligen tillförde något essentiellt. Blomkålen var även tillagad med någon kryddröra som också den smakade fantastiskt. Var gott förut också, men enligt mig har de förbättrat sig ganska rejält till skillnad ifrån för bara ett fåtal månader sedan. Måhända små men otroligt viktiga nyansskillnader. En riktigt fin upplevelse värd varenda krona. 
 
 

Vegantisdagar fram till Midsommar. Ange koden "Vegantisdag" när du bokar via deras elektroniska bokningsplattform Shore på deras hemsida. 100 kr för varje veganrätt. 

Lite stökig men bra, rymlig lokal. Supertrevlig och kunnig personal. Enormt och kul ölutbud. Thalin var lite dyr och inte jättestor men mycket god, och det är kul att de har flera så olika veganska rätter. Totalt sett en riktig höjdare, konstigt att jag inte hittat hit förr men nu är det en Stockholmsfavorit :)

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Babajan

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.