Hoppa till huvudinnehåll
Kolla teve.

Blandkost

58 Dim Sum

Litet, men hyfsat centralt. 11 sorters vegetariska dumplings som ska vara helt veganska finns, med fyllningar som ma po tofu, spenat, senapskål, olika sorters svamp, jordärtskocka, alger med mera. 18 dumplings för 58 kronor lunch / 68 kronor middag eller vid blandade dumplings efter egen smak till lunch. Dumplingarna kokas först och steks sedan. Maten brukar komma rätt snabbt (en blogg som besökt stället flera gånger säger att 6 minuter är snittiden). Finns utöver dessa flera vegetariska rätter som tycks vara dumplingfyllningarna med ris. En soppa är möjligen vegetarisk, men har inte frågat.

Som tillbehör får man olika såser och en otroligt god ingefära- och nudelsallad ingår.

Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Fuskkött Wok
Kinesiskt

INFORMATION

Renstiernas Gata 23, 11631, Stockholm
Tillgänglighetsanpassad

59.3145631, 18.0844345

Renstiernas Gata 23, 11631, Stockholm

Recensioner

jag är osäker på om verkligen alla vegetariska dumplings är veganska, en av de är det defintivt inte eftersom den innehåller skaldjur. Stora komunikationsproblem (desutom var de inte speciellt goda)

vill bara lägga in en brasklapp här för att det är riktiga "snabbmatsdumplings" ...oformliga små stekta klumpar med svårdefinierad fyllning. Funkar för fyllekäk i parken, men inget finkäk direkt.

Stora kommunikationsproblem och ingenting markerat i menyn så man blir lite osäker..

Undvik det här stället! Sunkigt och slitet. Ingen service, ingen vettig kommunikationsförmåga. Min partner och jag fick 2 lappar där vi själva fick skriva vad vi vill beställa. Kvinnan bakom disken som också sprang in och ut ur köket hade de svartaste och vidrigaste naglarna jag sett. De naglarna hörde hemma hos en mekaniker eller en trädgårdsarbetare.
Och hur smakade maten? Mest glad över att vi inte blev matförgiftade. Undvik.

Jag gick hit och tyckte de var jättegoda. Lappsystemet funkade utmärkt, man skrev helt enkelt "10 st" och så fick man välja två var av de olika smakerna på menyn. Snabbt och gott med super nudelsallad på sidan och grönt te. Att inredningen kan vara lite finare är väl ändå inte prio 1 när man ska äta.

Sämsta stället någonsin!
Du får inte den maten du beställer.
Om ni är flera var beredd er på oskäligt långa väntetider!
Vill du ha en ensidig kommunikation och trevlig personal som skriker på dig då har du kommit rätt.
Annars HÅLL ER BORTA!!!
Beställde Sushi för 2 pers. Det fanns inga andra kunder i restaurangen trotts det tog 30 min för att få den första beställningen därefter tog det ytterligare 10 minuter till för nästa beställning som sen visade sig inte alls vara det vi beställt.
Då jag går in för att klaga så säger personalen att vi har fått det vi beställt. När jag visade att det vi beställde var sushi med ägg och inte med sjögräs. Då förstod personalen helt plötsligt inte vad vi pratade om. När jag ville ha pengarna tillbaks då kunde vi inte få det heller för jag hade redan ätit 2 bitar sushi, vilket jag förklarade (både på svenska och engelska) att jag gladeligen kan betala för när jag har fått mina pengar tillbaks. Svaret blev att jag kunde ringa polisen om jag var missnöjd.......
Vilket jag gjorde, vad det resulterade i är en annan historia. Kort och gott gå inte hit! De tar dina pengar och ger dig något som du INTE beställt SKRIKER på dig och ber dig att kontakta polisen när du klagar!

Tycker det är ett bra ställe. Enda platsen där du kan få välja mellan så många olika sorters vegetariska dumplings, och inte bara få 15 av samma smak. Sedan jag upptäckte dem har jag slutat gå till andra ställen. Tycker lappsystemet fungerar gallant, har inte varit med om att få något annat än det jag beställt och har varit där säkert 20 ggr. Gör väl inte så mycket att de är dåliga på svenska.

Hade undvikit det här stället länge, dels för det såg shaskigare ut förut, för mycket folk den gången som jag var inne eller gått förbi samt även de negativa omdömena här. Men idag gav jag det faktiskt ett försök! De hade gjort om som jag upplever det, betydligt trevligare än förut (då en stor disk då tog upp en stor del av rummet). Så jag gillade. Inga smutsiga fingrar hade hon som arbetade där heller (hade lämnat stället omgående om så varit fallet). Kul med stor variation! Kommer säkerligen återkomma bl a för att utröna vilka av alla dumplings som är vilka (en av alla jag testade smakade otroligt gott och mycket!).

Bästa dumplingsarna på söder! Ja, man får skriva sin beställning på en lapp, så att det blir rätt och så att inga missförstånd uppstår. De vegetariska har aldrig innehållit annat än vegetabilier när jag ätit dem och personalen har aldrig varit otrevlig. Alla dumplings görs på beställning. Rekommenderar särskilt de med jordärtsskocka samt Mapo Tofu-dumplings. Inga vita dukar och linneservetter, detta är god och oerhört prisvärd semisnabbmat utan pretentioner.

Det här stället har de bästa dumplingsen i stan. Sjukt goda och det går oftast snabbt att få maten. Men det är ett hål i väggen (bra priser) och inget fancy ställe. Och ja, du får skriva din beställning på en lapp, vad det nu skulle vara för problem.

maten kom snabbt o smaka bra! tycker inte heller att d e nåt "problem" att man ska fylla beställningen själv, tvärtom smidigt.
däremot verkar de inte ha "11 sorters veg dumplings" längre, tror d va 4 olika (+ nån rätt med glasnudlar).

Fantastiskt ställe som jag verkligen älskar! De gjorde en ordentlig renovering i somras och nu är lokalen riktigt fräsch (även om jag gillade den förut också!). Förutom de sagolika dumplingsen har de numera också en vegansk nudelrätt ifrån Shanghai med svamp och dehydratiserad gluten (Sixi-Kaofu) som är vansinnigt god!
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px 'Helvetica Neue'}
 
 
 

Vi var glada att äta här för att det fanns många olika veg dumplings. Vi har ätit här många gånger förut. Men idag gav de oss 3 dumplings med kött! När vi påtalade detta, och sa att vi inte ville ha pengarna tillbaka, men att de skulle vara mer noggranna, så ville de först inte tro oss, och sa att det var tofu. Men sedan sa kassören förlåt till oss, men hon i köket sa att vi måste ha skrivit fel eller oläsligt som hon tolkat fel, och försökte leta reda på vår lapp som vi skrivit orden på (utan att hitta den). Så kändes rätt tråkigt att de var så avvisande på vår kritik.
Vi ska inte gå igen, inte för att de gjorde ett misstag men för att de har dålig attityd.

Skulle råda dig och de andra i sällskapet att googla på "tappa ansiktet". Det handlar såvitt jag kan utröna inte om dålig attityd utan om kulturella skillnader. Kan vara bra att veta iaf. 

Det var mysig stämning, trevlig personal och väldigt goda dumplings... ända tills mitt sällskap fick en räka i munnen. Då blev det inte så mysigt längre, men till slut fick vi i alla fall pengarna tillbaka och många ursäkter och gick därifrån.

Beställde tofu. Fick kött. Påpekade att jag hade beställt tofu. Kvinnan i kassan pekade på kötträtterna på menyn och skrek något på mandarin. Jag upprepade att jag hade beställt tofu. Hon ringde upp någon och räckte mig telefonen. Personen i telefonen skrek något osammanhängande på en blandning av knackig svenska och engelska. Hon i kassan skrek något på mandarin och slängde åt mig 58 av de 130 kronorna jag hade betalat för fel rätt.

Det är färra Kina restauranger som kunder nöjer dig bra i Sverige!
Vi bör har Dim Sum restauranger inte bara i Stockholm men i Göteborg .
Turister åker ombyt bägger städer.

Ja precis.. skrek alltid, vägrar att bekänna de är fel...kan inte ta det, ska inte gå igen.

SÅ GOTT. Äntligen olika typer av mat att välja på! Jag är inget annat än nöjd. Kommentarerna här är verkligen på var sin sida om spektrumet. 1. Alla ingredienser står på varje dumpling så ingen risk att välja fel. 2. Ja, hon i kassan var väldigt barsk. Vi hade inga problem dock. 3. Skriv TYDLIGT vilka dumplings du vill ha! Alla är numrerade så använd dom. Går att välja fritt mellan alla dumplings! Damen sa också till när något vi valt var slut.
Smak 10/10. Kommer definitivt tillbaka!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: 58 Dim Sum

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.