Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Veganskt godis till påsk 2021

Letar du efter växtbaserade godsaker att fylla årets påskägg med? Här har vi samlat några godisfavoriter som vi gärna äter under påsken 2021!

Wellibites Jordgubb och Cola

Wellibites har en himla trevlig påsknyhet - en begränsad upplaga av ett nytt godis! I den här påsen finns bitar med smak av Jordgubb & Cola - som också är berikade med Magnesium. En drömlik fusion mellan skolsken i form av jordgubb och härligt läskande cola, beskriver Wellibites det själva. 

Vegansk godislåda

Hultén Försäljning  tog under förra våren fram mixburkar med typiskt lösgodis när många började bli oroliga över att köpa lösgodis som en effekt av Covid-19. Efter att ha testat dessa ville företaget vidareutveckla konceptet till att ta fram en Vegan-mix också, vilka släpptes vid årsskiftet i runt 20-butiker i landet.

Nu har produktionen pausats fram till efter sommaren - så om du hittar en burk i butik, se till att haffa en! Den perfekta lådan till veganska påskägget, om du frågar oss!

Gröna kulor

Fira en grön påsk (bokstavligen) med Fazers marmeladklassiker Gröna kulorI Mjuka och söta med en smak av päron. Innehåller varken gluten, gelatin eller laktos och är alltså veganvänliga. Nytt är att de nu finns i påsformat på 180 gram i butik.

Vegickers från Vegan Delights

Bara beskrivningen av de här chokladbitarna får det att vattnas i munnen: krämig jornötsnougat och karamell. Det här är en nyhet från Vegan Delights som alltså går under namnet Vegickers. Läs mer och beställ hos Vegan Delights.

Gott och Blandat - i nya smaker

Pressbyrån Järntorget i Göteborg skrev på sin Instagram att de hade fått in veganska nyheter: Gott & Blandat i två nya olika smaker!  På påsarna står det att det är äkta fruktgodis gjort på 50% frukt, vilket ger en naturlig smak.  Den ena är bär & frukt och i den andra påsen hittar vi tropiska smaker.

Välj Vego har försökt kontakta Malaco för att höra om vi kommer kunna köpa godiset runtom i Sverige snart men har ännu inte fått någon återkoppling. Men åh, vilka passande godbitar att ha i årets påskägg ändå, eller hur?

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden