Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk våffla toppad med hallon

Veganska våfflor

Frasiga, veganska våfflor som passar utmärkt att servera som lyxig frukost såväl som lunch på helgen. De går hem hos både barn och vuxna. Toppa med lönnsirap och färska bär!

20 min
Frukost
Barnvänligt
Veganiserad

Ingredienser

4 portioner
50 g mjölkfritt margarin
2,5 dl soja- eller havremjölk
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 msk socker
1 tsk bakpulver
  1. Smält margarinet i en kastrull. Vispa ihop samtliga ingredienser i en skål. Grädda våfflorna i våffeljärn, beräkna ca 1 dl smet per våffla.
  2. Servera med vispbar soja- eller havregrädde/soja- eller havreglass och sylt eller färska bär.

Stöd arbetet för djuren och gör skillnad som månadsgivare. För varje ny medlem kan vi gemensamt arbeta för en djurvänligare värld. Tack för att du tar ställning. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden