Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Våfflor

Dessa knaprika våfflor passar utmärkt att servera som lyxfrukost såväl som helglunch. De går hem hos både barn och vuxna. Toppa med lönnsirap och färska hallon för extra lyx!

20 min
Frukost
Barnvänligt
Veganiserad
Frukost

Ingredienser

4 portioner
50 g mjölkfritt margarin
2,5 dl soja- eller havremjölk
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 msk socker
1 tsk bakpulver
  1. Smält margarinet i en kastrull. Vispa ihop samtliga ingredienser i en skål. Grädda våfflorna i våffeljärn, beräkna ca 1 dl smet per våffla.
  2. Servera med vispbar soja- eller havregrädde/soja- eller havreglass och sylt eller färska bär.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt