Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Skagenröra

En veganiserad klassiker som funkar fint till vardag och fest!

25 min
Nyår
Påsk
Förrätt
Veganiserad
Midsommar

Ingredienser

4 portioner
1 dl torkade sojastrimlor
1 kruka dill
1 rödlök
1 dl tärnad avokado
1 dl vegansk majonnäs
1 dl vegansk créme fraiche
2 msk tångkaviar, helst av olika färger
1 msk citronjuice
Svartpeppar
  1. Koka sojastrimlorna i kraftigt saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Låt strimlorna rinna av och pressa ut så mycket vatten som möjligt.
  3. Finhacka dillen och rödlöken och tärna avokadon. Blanda majonnäs, fraiche, citronjuice och tång- kaviar. Tillsätt dill, rödlök, avokado och sojastrimlorna. Blanda ordentligt och smaka av med svartpeppar. Servera på ett gott rostat bröd.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt