Hoppa till huvudinnehåll
Person springer på en löparbana
Vegokoll

The game changers - ny dokumentärfilm

Höstens mest fascinerande dokumentär om växtbaserad mat och mänskliga prestationer, med fokus på världens snabbaste och starkaste idrottare. Filmen visas exklusivt på Folkets Hus och Parkers biografer under en begränsad tid.

Arnold Schwarzenegger, James Cameron och Jackie Chan står bakom Oscarsvinnaren Louie Psihoyos (The Cove) nya sensationella och underhållande dokumentär. Filmen gör upp med myten om toppidrottare och köttätande. Med fokus på världens snabbaste och starkaste idrottare visar filmen hur de ökat sina prestationer tack vare växtbaserad kost. Denna film kommer för alltid att förändra din syn på köttätande kontra vegetarisk kost.

Filmen blandar ”chockerande, banbrytande vetenskap med historier om kamp och seger.” Blandningen av starka personligheter, filmiska berättartrådar och handgriplig information har gjort biobesökarna så inspirerade att The Game Changers redan kallats vändpunkten vad gäller växtbaserad kost av en mängd influencers, organisationer och företag.

BONUSMATERIAL PÅ BIO – Q&A MED CAMERON, CHAN OCH SCHWARZENEGGER

Efter filmen följer en förinspelad frågestund med regissören och de verkställande producenterna Cameron, Chan, Schwarzenegger, liksom flera av de berömda idrottare som porträtteras i filmen. De berättar om hur de började sin resa mot växtbaserad kost, hur det har förbättrat deras prestationer, och vardagstips och idéer kring att göra växtbaserad diet lättillgänglig för ”vanligt folk”, en inspiration för fler att lägga om sitt ätande.

Välj Vego tävlar nu ut i ett samarbete med Folkets Hus biljetter till filmen i olika städer. Klicka här för att ta del av tävlingen!

 

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt