Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail
Vegokoll

Djurens Rätts bästa julklappar 2018

Är du vegointresserad eller har du många runt om dig som är det? I så fall har vi en shop fylld med fina julklappar att ge bort eller behålla själv. Vad sägs om snygga muggar, tygväskor, kokböcker eller medlemskap hos Sveriges största djurrättsorganisation? Här samlar vi våra bästa tips!

Thumbnail

Gåvogram

Ge bort en julgåva för en djurvänligare värld! för antingen 100 eller 250 kronor kan du köpa ett dubbelvikt kort i A5-format, levereras med färdigtryckt text på kortets insida, se bild. Du kan själv skriva dit en hälsning för hand på kortet om du önskar det och lämnar själv över det till mottagaren. Kuvert bifogas.

Thumbnail

Blå muggar

Drick morgonkaffet eller kvällste i en fin mugg i stendgods. Mugganra är blå och har trycket av flera djur som tillsammans bildar ett hjärta. 149 kr.

Thumbnail

Tröja trekvartsärm

Härlig tröja i ekologisk bomull med tryck “The Future is fur free”. Den är certifierad med Fair Wear Foundation. 260 kr.

Thumbnail

Helt enkelt veganskt  

Djurens Rätts egna kokbok med recept för både fest och vardag. Under 2018 har vi vässat våra knivar och uppdaterat recepten i kokboken samt tagit bort några tråkiga recept och lagt in våra bästa godbitar. 229 kr. 

Thumbnail

Tygkasse med fint budskap

Visa andra att det är fint att adoptera med en hållbar tygkasse med trycket “Adopt. Don’t Shop” i 100% Ekologisk bomull. Vid tillverkningen har endast energi från vind- och solkraft använts. Den är certifierad med både Carbon Trust och Fair Wear Foundation. 115 kr. 

Thumbnail

Necessär

Förvara ditt djurvänliga smink och dina hudvårdsprodukter i Djurens Rätts necessär med trycket “In your face. Not in theirs”. Finns i två olika storlekar. Från 120 kr. 

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt