Hoppa till huvudinnehåll
Klosyrade vätskeersättningar från Aqua10 i tre olika smaker, mot rosa bakgrund.
Vegokoll

Aqua10 ansluter till I’M VEGAN

Aqua10 ansluter sin kolsyrade vätskeersättning till Djurens Rätts märkning I’M VEGAN! Idén bakom företaget är ett holistiskt förhållningssätt med hänsyn till djur och natur. Genom att märka sin produkt med I’M VEGAN gör Aqua10 det lätt för sina kunder att handla djurvänligt.

Vi kan nu meddela att Aqua10 ansluter sin kolsyrade vätskeersättning till Djurens Rätts märkning I’M VEGAN!

Vi vill bygga ett varumärke med flera produkter som alla tar med sig de värderingarna vi har, en holistisk energidryck som bidrar till en bättre miljö och som hjälper djur i hela världen. Vi har bestämt att avsätta 10% av vår vinst för att skänka tillbaka till naturen genom en fond som vi valt att kalla för AQUA10 Nature Fund. Det är med ovan i åtanke som vi tycker att Djurens Rätt är en perfekt match för oss och cirkeln med att hjälpa både djur och natur blir sluten, säger Mikaela Girardi Reiserer, CEO Aqua10.

Företaget tillverkar sin dryck på noggrant utvalda ekologiska ingredienser, utan koffein eller tillsatser. Aqua10 är perfekt att dricka efter träning, under varma dagar samt under- eller efter en sjukdom, då den tillför elektrolyter som hjälper kroppen att återhämta sig.  

Sedan vi började jobba med AQUA10 har våra ledord varit holistiskt och miljö. Det ska alltid genomsyra det vi gör och hur produkten framställs. Vi vill veta vad det vi dricker och äter kommer ifrån och vad det innehåller. Helt transparent och lätt att förstå. Inga konstiga E-ämnen, färgämnen eller annat onaturligt, fortsätter Mikaela Girardi Reiserer.

Aqua10s produkt finns i dagsläget att köpa i tre olika smaker; citron och fläder, apelsin och passionsfrukt samt ananas och druvor. Man kan i nuläget köpa drycken på Aqua10s hemsida samt på Stockholms stadion, Stockholm Dance Academy och utvalda naprapatkliniker i Stockholm.

I’M VEGAN är Djurens Rätts märkning för helt veganska livsmedel, hygienartiklar och kosmetika. Märkningen garanterar att en produkt är fri från ingredienser med animaliskt ursprung och att djurförsök inte har förekommit i något led. Anslutna produkter kontrolleras av en tredje part för att säkerställa att alla kriterier efterlevs.

Vill du veta mer om I'M VEGAN? Kanske är du företagare och intresserad av att märka dina produkter med Djurens Rätts märkning?

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden