Hoppa till huvudinnehåll
Ansiktsmasker från abc skin, mot rosa bakgrund med I'M VEGAN-loggan
Vegokoll

Abc skin ansluter till I’M VEGAN!

Hudvårdsföretaget abc skin levererar högkvalitativa, veganska ansiktsmasker direkt hem till brevlådan. Nu gör företaget det ännu lättare för sina kunder att handla djurvänligt genom att ansluta sig till Djurens Rätts märkning I’M VEGAN.

Abc skin är hudvårdsföretaget som levererar sydkoreanska ansiktsmasker i praktiskt hydrogel-material, direkt hem till brevlådan varje månad. Formulan är framtagen av hudvårdsspecialister och ingredienser som hyaluronsyra, vitamin C och retinol hjälper till att återfukta och jämna ut huden. Det bästa av allt är att maskerna är helt veganska, och genom att ansluta sina produkter till Djurens Rätts märkning I’M VEGAN gör abc skin det lätt för sina kunder att välja djurvänliga produkter.

 

I’M VEGAN är Djurens Rätts märkning för helt veganska livsmedel, hygienartiklar och kosmetika. Märkningen garanterar att en produkt är fri från ingredienser med animaliskt ursprung och att djurförsök inte har förekommit i något led. Anslutna produkter kontrolleras av en tredje part för att säkerställa att alla kriterier efterlevs.

Vill du veta mer om I'M VEGAN? Kanske är du företagare och intresserad av att märka dina produkter med Djurens Rätts märkning?

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden